Joba IT Solutions

Zakelijk gebruik

Lange autonomie

Over het algemeen hebben laptops voor zakelijk gebruik een compacte vormgeving en extra lange accu-autonomie. Zo komt u lange tijd zonder stopcontact uit. Verder zijn de meeste netwerkvoorzieningen (LAN, WiFi, soms zelfs Gigalan) ingebouwd en veelal is het toestel van extra beveiliging voorzien zoals een fingerprintreader. Daarmee blijven vertrouwelijke gegevens beschermd, zelfs bij diefstal of verlies.

Aandachtspunten

Bij de keuze van het juiste toestel helpen we u graag, daarvoor baseren we ons op de taken waarvoor u het toestel wil gebruiken. Stel u bent architect en werkt vaak met Autocad? Dan adviseren we u een toestel met een WSXGA beeldscherm en een extra hoge resolutie van 1680 x 1050 pixels. Heeft u daarentegen veel dataopslag nodig, dan voorzien we de laptop van een extra grote harde schijf. En ja, er zijn zelfs gamers onder de zakelijke gebruikers, voor hen zijn er modellen met de supersnelle ATI Radeon Mobility videokaart.

Verzekering

Als u uw laptop professioneel gebruikt, is een eventueel defect een echte ramp. Het levert tijdverlies op en hopen frustratie. Daarom bieden we naast de standaard garantie ook een uitbreiding aan. Die waarborgt niet alleen een snelle reparatie (bijvoorbeeld dezelfde dag nog), maar voorziet u desgewenst ook van een vervangtoestel.

fingerprint_reader Een fingerprintreader beveiligt de gegevens op uw laptop

© 2007-2024 Joba IT Solutions | Site: Webstylers